Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Oнлайн репутацията - какво представлява?

Онлайн принципи за управление на онлайн репутацията Резултатите от търсенето се генерират алгоритмично. Вашата онлайн репутация се определя ...
Онлайн принципи за управление на онлайн репутацията

Резултатите от търсенето се генерират алгоритмично. Вашата онлайн репутация се определя от сложни изчисления, които се изпълняват автоматично от компютри. В края на краищата никой няма време да обработи цялата информация, която е там, така че търсачките и социалните медийни сайтове правят умни предположения за това, което хората ще сметнат за интересно.

Блог за полезни материали
Популярност над точността. Никой алгоритъм не може да разбере дали информацията Ви отразява точно или не, така че популярността се превръща в основна мерна единица. Ето защо смущаващите снимки от партита, фриволното поведение отпреди години и други видове неподходящи, но интригуващи "примамки " често определят управлението на онлайн репутацията.

Не кликвайте. Може да Ви е забавно да посещавате негативните страници в резултатите от търсенето отново и отново. Не го правете. Това разкрива на търсачките, че страницата е подходяща, придвижвайки я по-нагоре в класацията по популярност. По същата причина не казвайте на всичките си приятели да посетят страницата. При никакви обстоятелства не трябва да показвате такива линкове в социални медии или по други уеб сайтове.

Не се ангажирайте с критиците. Ако някой пише нещо непочтително за вас, недейте да отговаряте със същото, не публикувайте коментари и не се позовавайте на темата в онлайн форуми. Всичко това е с цел да се обърне повече внимание на проблема, който не искате да се вижда. Съществува и опасността истински злонамерени хора да отговорят на Вашите писания и да застанат срещу Вас. Защо им дават допълнителни възможности? По-добре е да се борите с техните подигравки с радиолюбителска тишина.

Опитайте да се махнете от там. Можете да популяризирате само материалите, които не са там. Това означава, че се нуждаете от солидна основа с позитивно и точно съдържание, за да подобрите репутацията си онлайн. Можете да направите това до известна степен като започнете блог, публикувате видеоклипове в YouTube и т.н. - но може да Ви е необходима и помощ, за да подобрите резултатите при евентуално търсене.

Използвайте социалните медии. Нямате Twitter? Регистрирайте се, използвайки пълното си име. (например @ johndoe). Активен ли сте в LinkedIn?


Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.