Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Seo оптимизация на снимки и изображения

Снимките трябва да се оптимизират по релевантност на публикацията или текста. Това означава, че съдържанието на всяка снимка трябва да отгов...
Снимките трябва да се оптимизират по релевантност на публикацията или текста. Това означава, че съдържанието на всяка снимка трябва да отговаря на съдържанието на текста на статията. Но това не е напълно достатъчно. Заглавието на снимката също трябва да отговаря релевантно на текста , дори ако е необходимо да се добави подобаващо и интересно описание.

link building - Target box

Много е важно снимката да бъде уникална. Т. е. за предпочитане е снимката да бъде само във Вашия сайт, за да не се дублирате с други сайтове. Колкото по-уникална е една снимка, толкова е по-добре за сайта Ви.

Снимката трябва да привлича вниманието и интереса на посетителите и потребителите на сайта. Тя трябва да бъде интересна и красива.

Освен, че трябва да е интересна, снимката трябва да бъде с високо качество. Не се препоръчват снимки, които са с лошо качество, както и прекалено малки или прекалено големи снимки. Със сигурност сте забелязали, че малките снимки са доста неясни и не стоят добре, а прекалено големите оказват влияние върху скоростта на сайта. Едни от най-добрите снимки, които се препоръчват за сайтове, са с резолюция между 200 на 200 и 500 на 500, нито повече, нито по-малко. Все пак всеки сам избира какви да бъдат снимките, но е добре да се съобразявате с това правило.

Можете да определите определена снимка точно къде се индексира и какви са резултатите от търсачката за нея на сервиза са снимки в Google. С помощта на този инструмент можете да изследвате всяка снимка, която Ви интересува, дали е имала някакви корекции и т. н.


Безспорно Вашата репутация в Google ще бъде на високо ниво с правилна СЕО оптимизация на сайта, ако Вашите снимки са оптимизирани и не слагате такива, които вече са били разпространени.


Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.