Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Патая - водеща дестинация на плажните курорти в Тайланд

Разположен на източните брегове на Тайланд, напоени със слънце, с изглед към спокойния Тайландски залив, оживеният крайбрежен град Патая се ...

Разположен на източните брегове на Тайланд, напоени със слънце, с изглед към спокойния Тайландски залив, оживеният крайбрежен град Патая се е превърнал в една от най-популярните курортни дестинации в страната. Ако планирате почивки в Тайланд, със сигурност Патая ще ви допадне. С обширните си плажове с блед пясък, луксозните си хотели, ежеседмичните фойерверки и нощен живот, съчетани безупречно с традиционното тайландско гостоприемство, градът гарантира на посетителите незабравимо тропическо бягство.

През деня можете да се забавлявате безгрижно в тюркоазените води и да се наслаждавате на великолепното целогодишно слънце покрай живописните й заливи, като обширния плаж Jomtien или емблематичния плаж Crescent Moon в залива Патая. 

Не забравяйте и за екскурзиите. За да се насладите на невероятни гледки, вземете кратко пътуване с кабинков лифт или посетете цъфтящите градини на парка Kaeng Krachan.

Открийте свещените места в Патая, като например изящния дървен храм от 19-и век Sanctuary of Truth (Светилище на истината), гравиран със сложни будистки и хиндуистки мотиви, с изглед към залива Naklua. По-късно се разходете по осветената от неоновата светлина улица Walking Street в центъра на града, за да пазарувате сувенири, да се насладите на улична храна или да посетите вълнуващите нощни клубове и бирарии на открито, когато се стъмни.

Независимо дали пътувате със семейството си, или сами, Патая предлага по нещо за всеки - спокойна почивка на плажа, приключения с водни спортове, романтични вечери, културни забележителности, местни пазари, кабаретни вариетета, голф игрища, круизи по островите и др. 

Със своите приятелски настроени хора, приказни гледки към морето откъм залива, тропическо очарование и оживена атмосфера, не е чудно, че Патая се нарежда сред най-привлекателните места в Тайланд, обещавайки на посетителите си една необикновена почивка на море. Позволете на Патая да издигне вашата тайландска ваканция на следващото ниво!

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.