Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Как се съчетават цветовете на дрехите?

За да постигнете привлекателен външен вид, необходимо е да знаете как да съчетавате цветовете на дрехите. Това ще ви помогне да блеснете сре...


За да постигнете привлекателен външен вид, необходимо е да знаете как да съчетавате цветовете на дрехите. Това ще ви помогне да блеснете сред тълпата, подчертавайки своята индивидуалност.

Можете да изглеждате модерно и стилно, без да се налага да купувате купища дрехи. Необходимо е просто да умеете да ги комбинирате правилно и така ще разполагате с множество вариации и ще предотвратите огромните разходи за облекло.


Как да създадем хармонични цветови комбинации


При съчетаването на цветовете не използвайте повече от два или максимум три различни цвята. За постигане на по-лъчезарна визия комбинацията между жълто и лилаво, жълто и червено, жълто и зелено, както и между синьо и оранжево ще ви свършат отлична работа.


Не забравяйте, че обличането не се изчерпва единствено с дрехите, а аксесоарите също играят огромна роля за начина по който околните ви възприемат. Когато съчетавате цветовете, основният цвят на който сте заложили трябва да доминира, а другият да осигури необходимия акцент върху най-красивите страни на вашата фигура.


За тези от вас, които не обичат да рискуват и се страхуват да не сгрешат при комбиниране на цветовете, модните дизайнери предлагат едно универсално решение, което винаги е печелившо – да се използват различни нюанси на един и същи цвят, например, кафяво и бежово, жълто и пясъчно и така нататък. Ако харесвате нежните нюанси на лилавото, чудесно ще си подхождат виолетово и лилаво, лилаво и лавандула.


Дамите със светли очи ще изглеждат страхотно в синята гама, като нюансите на метличина, тюркоаз биха им придали особено свеж и стилен вид.


Не бива да пропускаме да отбележим и класическото съчетание от бяло и черно, което никога не излиза от мода. Белите дрехи добавят много обаяние към визията, а черните – хармония.


Достатъчно е да имате в гардероба си две бели и две черни неща, което ще ви даде възможност за различни комбинации, разнообразявайки, естествено, с подходящи аксесоари.

Източник: https://e-alexandra.com/

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.