Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Легла за малки спални и как да оптимизираме пространството

Има много начини, по които можете да създадете спестяващо пространство легло, което е не само ефективно пространство, но и стилно. Независим...


Спално бельо за малки спални


Има много начини, по които можете да създадете спестяващо пространство легло, което е не само ефективно пространство, но и стилно. Независимо дали имате малък апартамент или просто търсите различни варианти за легла, тези идеи ще направят спалнята ви да изглежда по-различно от другите.

С малките места, спестяващи място, ще получите комфорта на приятно и уютно място и спокойствието да знаете, че всичко е организирано.

Стандартните легла с голяма платформа са традиционният подход. Ако търсите нещо, което спестява място, трябва да помислите нестандартно и да проучите възможностите си. Нека да разгледаме някои легла, спестяващи място, които оставят по-малък отпечатък във вашия дом.

Класическо легло за съхранение

Леглата за съхранение на малки стаи са фантастичен начин да се възползвате допълнително от пространството си, без да жертвате качествено легло. Повечето легла за съхранение имат много чекмеджета и стелажи, за да приберете това, от което се нуждаете, и все още са проектирани да поддържат стандартен матрак. 

Класически двуетажни легла

Това е най-добрият начин да поставите две легла в едно пространство, без да заемате тон пространство. Те са особено страхотни в детските стаи, защото кой не иска да спи на горния етаж, когато е на 10 години ?!

Сгъваемо легло

Няма по-добро решение за спестяване на място от класическото сгъваемо легло. Това не е най-удобният вариант, но се сгъва лесно и може да се прибере в килера, когато не се използва. 

Ако е достатъчно добър за хотели, то определено е достатъчно добър за вашите гости (или вие)! 

Дневно легло с пачка 

Както беше посочено по-рано, леглата са фантастичен начин да спестите място, но можете да получите още повече място за спане, ако си купите такова, което да е под него. Това е чудесно решение за дете или тийнейджър, които обичат приятелите им да спят, но нямат достатъчно място за две легла в стаята си през цялото време. 

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.