Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Кога да потърсим частна линейка

  Кога да потърсим частна линейка Често се случва хора да не знаят кой случай е спешен и кога е по-подходящо да се обърнат към фирма за ча...

 


Кога да потърсим частна линейка

Често се случва хора да не знаят кой случай е спешен и кога е по-подходящо да се обърнат към фирма за частни линейки. Действително, за притеснените близки винаги е плашещо, когато член на семейството е болен, но в очите на спешната помощ всеки случай се разглежда по определени параметри.

Когато първоначално получат отказ, повечето хора са разбираемо ядосани и разочаровани, не знаейки как да транспортират болните си и трудноподвижни близки до желаното болнично заведение. Решения, обаче, има и е важно да знаем към кого да се обърнем.

За ползата от частните линейки

Нека предположим, че баба ви е трудноподвижна, защото наскоро е претърпяла инцидент. Има фрактура на крака и няма как да бъде транспортирана до лечебното заведение за някаква предстояща процедура.

Сами се досещате какъв отговор ще получите от спешна помощ, особено ако в другия край на града някой е претърпял инфаркт и медиците бързат да спасят живота му, тъй като всяка минута е от значение.

Именно в този случай е най-подходящо да потърсите за съдействие фирма за частни линейки (разгледайте предложенията на Emergency.bg). В случая можете да действате по спешност или с предварителна уговорка, като винаги е по-добре да сте се разбрали с фирмата предварително.

За какво да внимаваме при избор на частна линейка

В София има голямо разнообразие от фирми, които предлагат частна спешна помощ и частни линейки, но потребителите трябва да бъдат предпазливи в избора си.

  • Състоянието на превозните средства

Понякога сред голямото разнообразие може да се попадне на фирма за частни линейки, която разполага с малък брой превозни средства, които освен това да не са в много добро състояние. Когато транспортирате възрастен или тежко болен човек, това е от много голямо значение, защото трябва да се има готовност да му се помогне, в случай, че се почувства зле при транспортирането;

  • Има ли медицински лица в линейката

Друг риск, който също е реален, е вероятността да липсват медицински лица в частната линейка. В редица случаи това са само санитари, което може да породи риск за здравето и сигурността на транспортираните хора. Фирмите, които държат на пациентите си, непременно разполагат с лекар и медицинска сестра в линейката.

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.