Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Козметиката за деца на Бебо - натурални и произведени в България

  Децата притежават висока чувствителност на кожата, поради което се нуждаят от козметика, доставяща щадяща и деликатна грижа. Натуралните п...

 


Децата притежават висока чувствителност на кожата, поради което се нуждаят от козметика, доставяща щадяща и деликатна грижа.

Натуралните продукти на козметичната линия Бебо са произведени в България и притежават изцяло чист състав, който е благоприятен за употреба върху детската чувствителна кожа.

Защо да използвате козметиката на Бебо в грижата за най-малките?

Природни съставки

Козметичните продукти на марката Бебо са произведени с естествени иновативни съставки. В продуктовата серия влизат аксесоари, консумативи и подхранваща козметика. Всеки продукт на марката е произведен на база растителни екстракти и билкови формули.

В състава на продуктите влизат екстракти от лайка, алое вера, лавандула, органични плодови екстракти и др. Те даряват кожата с изцяло щадяща и нежна грижа, която подхранва и предпазва от раздразнение.

Част от продуктите на марката притежават изцяло биоразградим състав. Те са съставени от 99% вода, като оставят минимален екологичен отпечатък. Козметиката на бранда е същевременно щадяща за кожата, а заради естественият си състав е и напълно благоприятна в грижата за околната среда.

Козметичната линия на Бебо е базирана на основната съставка Невен. Екстрактът от растението има силен успокояващ ефект и същевременно предпазва кожата от раздразнения. Продуктите са обединени по сходен природен състав, който дава пълноценна грижа за най-малките.

Иновативна формула

Козметичните продукти на българската марка Бебо се отличават с иновативна формула, която предлага висококачествена грижа за кожата на новородени и подрастващи деца.

Формулата на продуктите Бебо е предназначена за доставяне на необходимата защита и хидратация за кожата. В състава на продуктите няма алергени, парабени или изкуствени аромати. Те са изцяло безвредни за употреба върху кожата на деца от всяка възраст.

Козметиката на Бебо съдържа млечна киселина, която е естествен pH регулатор. С нейна помощ, кожата на малчуганите получава натурална хидратация на кожата и се възпрепятства изсушаването.

Продуктите на марката Бебо  са произведени и пакетирани в изцяло защитена среда под специална йонизирана технология. С нейна помощ, съставът на козметиката е защитен от развитието на различни микроорганизма.

Комплексна грижа

Българската козметична марка Бебо се специализира в производството на аксесоари, консумативи и козметика, които да доставят комплексна грижа. Продуктите на бранда са подходящи за ежедневна грижа и рутинни задачи в отглеждането на най-малките.

Козметиката на Бебо е подходяща за подхранване, хидратация и предпазване на кожата. Природните елементи на продуктите от Бебо допринасят за проявата на антибактериални, успокояващи и противовъзпалителни свойства.

Козметичните продукти на марката изграждат защитна батерия, която предпазва кожата от различни микроорганизми. Със своята специализирана формула те още осигуряват естествена хидратация и нежно почистване на детската кожа.

В продуктовата линия на Бебо влизат и аксесоари за съхранение, защитни продукти срещу различни климатични условия, както и консумативи за дезинфекция, хигиена, грижа под душа, грижа за зъбките и др.

Да обобщим:

Българският бранд Бебо предлага българска натурална козметика за новородени и подрастващи деца.

Продуктите на марката са изцяло подходящи в грижата за най-малките, заради своя изцяло чист природен състав.

Козметичната линия на Бебо е изготвена по иновативна формула, която не причинява странични ефекти върху кожата. Продуктите на бранда са изцяло естествени и доставят комплексно действие – защита, хидратация, дезинфекция, хигиена и подхранваща грижа.

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.