Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Домашният Ви любимец вероятно има екстрасенски способности

Предполагали ли сте някога, че вашето куче или котка има екстрасенски способности?  Много хора в днешно време твърдят, че могат психически д...

Предполагали ли сте някога, че вашето куче или котка има екстрасенски способности? 


Много хора в днешно време твърдят, че могат психически да общуват с животните си. Тези хора стават все по-популярни. Те помагат на собствениците на домашни любимци при решаването на всякакви проблеми. Някои искат да знаят как могат да отучат домашните си любимци от лошите навици, други имат умиращи или много болни домашни любимци и искат да знаят дали техните домашни любимци искат да бъдат евтаназирани или не, има и такива, които искат да принудят своите избягали домашни любимци да се върнат у дома , и накрая, тези, които просто искат да знаят какво мислят техните домашни любимци. Има и хора, които могат да действат като животински медиуми, твърдейки, че могат да общуват с душите на мъртви животни.

Нерядко опитни ветеринарни лекари са наблюдавали редица човешки заболявания при животните и както се оказа, тези заболявания са били в техните собственици. Но след известно време човекът се подобри, а домашният любимец остана болен. Благодарение на това откритие учените предполагат, че при общуване с домашни любимци (предимно котки и кучета), когато ги галим, човек предава негативна енергия на домашния си любимец, а той от своя страна хитро я изхвърля – когато се избърше от праха или безкрайно измива се.


Котките могат да открият други заболявания. Те просто не живеят в "лоши" къщи. Тя може да лекува и някои физически заболявания с нейното биополе. Котката може безпогрешно да скочи в леглото на болното място на собственика и по този начин значително да намали болката. При високо кръвно налягане е достатъчно да погалите котката за 10-20 минути и това ще бъде нормално.


Когато котката често огладнява и спи малко, по това време „оздравителните“ процеси протичат по-бързо и толкова по-малко тя иска да го направи. Така че, ако тя стана от коленете ви и отиде, това означава, че тя е взела максималната част от негативната енергия от вас в момента и не може да я понесе повече.

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.