Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Stronger With You Intensely: Ароматът на интензивната страст

  Впечатляващият мъжки парфюм на Armani - StrongerWith You Intensely излиза на пазара през 2019 година. Ориенталско-дървесният аромат с фуж...

 


Впечатляващият мъжки парфюм на Armani - StrongerWith You Intensely излиза на пазара през 2019 година. Ориенталско-дървесният аромат с фужерни акценти е второто предложение от уханната колекция Stronger With You, вдъхновена от силните и елегантни мъже, които не се притесняват да признават чувствата си. Stronger With You е истинско обяснение в любов към скъпата на сърцето дама, заслужила признанието “По-силен съм с теб”. В духа на посланието е и изтънченият минималистичен дизайн на флакона, който е еднакъв за вс
ички аромати от колекцията. Запушалката представлява два преплетени пръстена и е символ на непреходната любов. Цветът на Stronger With You Intensely напомня отлежал коняк, което хармонира с наситения, интензивен и класен характер на кехлибаренот ухание.

Stronger With You Intensely е сила, страст и магия

Лансиран като по-интензивна, наситена и дълготрайна версия на класическия Stronger With You, Intensely бързо печели почитатели по целия свят. Ароматът привлича вниманието още с началния си акорд от пикантен розов пипер, свежа хвойна и елегантна виолетка. В сърцевината са преплетени гурме акценти канела и карамел, съчетани с ефирната жизненост на лавандула и градински чай и изискания полъх на ирис. Финалното впечатление от Stronger With You Intensely е подчертано топло, чувствено и запомнящо се, благодарение на нотките ванилия от Мадагаскар, боб Тонка, кехлибар и велур. Цялостното внушение на аромата е елегантно, изтънчено и класно, което прави  Stronger With You Intensely предпочитан парфюм за мъже от всички възрасти.

Stronger With You Intensely е парфюм, с който ще оставите трайно впечатление

Идеален е за вечерни излизания и специални поводи. Високото качество на Stronger With You Intensely съответства на нивото на нишов парфюм, но се предлага на цената на дизайнерски. Ароматът притежава добра дълготрайност и сияж - запомнящ се, но ненатрапчив, което превръща Stronger With You Intensely в подходящ парфюм за всички моменти, в които искате да демонстрирате елегантна класа и изтънченост.

Уханието е най-предпочитано през есенно-зимния период, тъй като топлите му и вкусни пикантни и гурме акценти засилват усещането за уют и комфорт, което е толкова нужно в студените месеци. 

Stronger With You Intensely е ухание за самоуверени мъже

Те са наясно със своите качества и демонстрират без колебание чувствата, които изпитват към скъпата на сърцето си дама. Мъжете, които носят парфюма Stronger With You Intensely предизвикват внимание и оставят следи с впечатляващото си, класно и магнетично присъствие. Ако искате да бъдете запомнени с отличния си вкус и стил, заложете на богатия, чувствен, интензивен и многопластов аромат на Stronger With You Intensely.

 

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.