Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

На кого да се доверим за пътна помощ при пътуване?

  Аварийните ситуации на пътя са често срещано явление, срещу което няма сигурна гаранция. Понякога могат да възникнат непредвидени пречки, ...

 Аварийните ситуации на пътя са често срещано явление, срещу което няма сигурна гаранция. Понякога могат да възникнат непредвидени пречки, които да преустановят нашето пътуване.

Докато при някои ситуации можем да реагираме сами, то при други се налага професионално съдействие и намеса.

Кога се нуждаем от пътна помощ?

Техническа повреда

При поява на техническа неизправност на превозното средство, е необходимо незабавно да се обърнете към фирма за пътна помощ. Специалистите разполагат със специално оборудване, както и с капацитет от познания, за да ви осигурят професионално съдействие на пътя. В зависимост от обстоятелствата, фирмата за пътна помощ може да отстрани техническите неизправности и да продължите със своето пътуване.

Спукана гума

Често срещан случай на пътя е спукването на гума, което може да се случи в резултат на различни фактори. Независимо от това, можете да се обърнете на екип за пътна помощ, който да ви окаже съдействие. Фирмата за помощ на пътя ще ви осигури резервна гума и ще ви помогне за нейната смяна.

Изпадане в канавка

По време на пътуване можете да изпаднете в канавка. В този случай най-бързото и надеждно решение е да се обърнете към екип на пътна помощ. Фирмата ще осигури бързо обслужване, както и ще предостави професионално оборудване за трансфер на превозното средство.

На кого да гласуваме за помощ на пътя?

Streethelp.bg е професионална фирма, специализирана в сферата на пътна помощ, натоварване с репатрак и оказване на съдействие при извънредни ситуации на пътя. Фирмата обслужва клиентски запитвания в столицата, но разширява действието си до 1000 км обхват от града.

При възникване на спешна ситуация на пътя, Streethelp ще окаже необходимото съдействие по телефона и на място. Специалистите от фирмата разполагат с висок клас оборудване, умения и експертиза за реагиране при различни обстоятелства. Те могат да извършат изваждане и трансфер на закъсали автомобили, както и да превозят закупени превозни средства.

Streethelp.bg предоставя още автосервиз на място, доставки на провизии и консумативи. Фирмата се позиционира с най-достъпните цени на пазара, както и с преференциални ценови условия за лоялни клиенти.

Да обобщим с няколко думи

Инцидентите и аварийните обстоятелства на пътя са нежелано, но често срещано явление. Понякога ситуацията позволява да се справим сами, но в някои случаи е важно да се обърнем към професионална фирма за пътна помощ.

Streethelp е специализирана фирма за пътна помощ и услуги с репатрак. Тя предлага различни услуги, от които смяна на гума, поправяне на технически неизправности, изваждане и трансфер на повредени превозни средства.

1 коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.