Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Подови настилки - комфорт чрез отопление на пода в банята

Ако ви предстои ремонт на банята, не забравяйте за подовата настилка и отоплението в нея. Те определено са основното нещо, на което да обърн...

Магазин за баня  и плочки за баняАко ви предстои ремонт на банята, не забравяйте за подовата настилка и отоплението в нея. Те определено са основното нещо, на което да обърнете внимание при направата на това помещение. Много хора неглижират именно тези две неща и после съжаляват. Няма по неприятно усещане от студена баня, в която вместо да изпиташ удоволствие и да релаксираш, мислиш само и единствено за студа в нея. Сега е момента да коригирате тази грешка и да направите правилния избор.

Създайте драматичен облик, избирайки точната плочка на пода, за координиран стил.

Или за издръжлив под, който изглежда фантастично и се предлага в различни естествени ефекти и неутрални цветове, открийте луксозния винилов под с едно щракване. Джазовите винилови настилки са водоустойчиви, така че ще поддържат висококачествения, безупречен вид на хидромасажна вана. Релефната му повърхност създава усещането за истински камък, за абсолютна екстравагантност.

Отопление

Чудесен начин да възпроизведете топлата атмосфера, специфична за спа центъра, е да добавите система за подово отопление. Освен че е ефективен начин да затоплите помещение, без да заемате място на стената, това също така означава, че никога повече няма да стъпите върху студени плочки през зимните утрини. В системата за подово отопление няма студени точки, което я прави идеална за по -големи бани, което може да изисква повече време за загряване и затопляне с традиционен радиатор. Не всички видове керамични плочки са съвместими със системата за подово отопление, затова направете не забравяйте да проверите избраната опция, преди да направите покупката.

Ако не можете да изберете фино решение, бъдете смели с радиатор с висока кърпа. Изберете метално или черно покритие, за да завършите неутралните цветове. Един от любимите ни е този смел, дизайнерски, кръгъл радиаторен радиатор с полирано покритие от анодизиран никел, с извит, необичаен и атрактивен модел, който със сигурност ще получи комплименти от вашите гости.

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.