Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Видове плочки за баня и какво трябва да знаем!

    Фаянс Керамичните плочки са запазениизключително за монтаж на стена . Предложението, както по отношение на цветовете, така и на шарк...

 


 

Фаянс

Керамичните плочки са запазениизключително за монтаж на стена. Предложението, както по отношение на цветовете, така и на шарките, е огромно. За да увеличите максимално яркостта на стаята, идеалното е да изберете светъл модел с гланцово покритие. Въпреки че е обичайно да се виждат глинени керемиди с малък формат, големите формати, вдъхновени от подови плочки, са все по-популярни, защото позволяват визуално увеличаване на помещението.

 

Порцеланови каменни изделия

Надарени с голяма устойчивост, керемидените керемидени плочки перфектно имитират всички естествени материали: дърво, камък, мрамор, бетон и др. Заблуждават, че именно типът плочки предлага най-широк избор. Въпреки че първоначално са били предназначени за поставяне на пода, те все повече се използват за покриване на стени.

 

Циментова плочка

Той е звездата в ретро стил. Предлага се в оригинални размери, от 10 х 10 см до 40 х 40 см, и в множество шарки и цветове, които можете да комбинирате безкрайно, за да получите оригинален почерк и да персонализирате декорацията на вашата баня. Внимавайте, но циментовата плочка, пореста, изисква прилагането на водоотблъскваща обработка, за да може да устои на водата. В противен случай можете да изберете имитация на циментови плочки, порцеланови керамични изделия, които не изискват никаква обработка и чието изобразяване е по същество идентично.

 

Естествен камък

Мрамор, кварц, травертин... Естественият камък придава безспорен чар и вдъхва спокойна и органична атмосфера във вашата баня, благодарение на своите текстурни ефекти и цветови вариации. Благороден материал par excellence, той има несравнима продължителност на живота, при условие, че е правилно поддържан и за употреба в банята е обработен, за да го хидроизолира.

 

Мозайка

Независимо дали е в стъклена паста, естествен камък или пясъчник, мозайката е може би най-добрият материал за придаване на стил на вашата баня и персонализиране по ваш вкус. Наистина се предлага във всякакви материали, размери, форми и цветове, някои модели дори смесват няколко материала, също в кредит . Бъдете внимателни, обаче, в баня е по-добре да го поставяте на малки докосвания: по стените на душа, над мивката, във вертикална лента за стена ... Възможно е също да го използвате, за да направите фриз декоративен това ще даде облекчение на стаята.

 

Помислете и за ъгловите покрития. Изработват се с пръчки за външен или вътрешен ъгъл. Те се предлагат в богат избор от цветове, за да могат да бъдат перфектно координирани с плочките, ако желаете.

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.