Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Как да различите качествените фулфилмънт услуги

  Ключово за развитието на всеки бизнес е високото доверие на неговите клиенти. Статистиката показва, че е много по-лесно да бъде задърж...

 


Ключово за развитието на всеки бизнес е високото доверие на неговите клиенти.

Статистиката показва, че е много по-лесно да бъде задържан един потребител за дълго време, отколкото тепърва да бъде спечелен.

Всеки успешен бизнес, особено ако се отнася за онлайн магазин, се стреми да улесни потребителя в процеса на поръчките, доставките и комуникацията.

Друг неоспорим факт е, че много по-лесно се губи доверието, отколкото се печели. За да спечелите един клиент са нужни много усилия, а за да го загубите стига да го разочаровате само веднъж.

При онлайн магазините най-често клиентите се разочароват от забавени и объркани доставки.

Процесът, който включва всички дейности по обработката на поръчките и тяхната доставка, се нарича фулфилмънт и може да бъде изключително утежняващ за търговеца.

Ето защо съществуват компании, които предлагат качествени услуги по фулфилмънт, които гарантират гладкото изпълнение на поръчките.

Кои са отличителните белези на качествените фулфилмънт услуги

Ако вие искате вашият онлайн бизнес да бъде успешен, в никакъв случай не бива да правите компромис с качеството на фулфилмънт център, който изберете.

Те осъществяват крайната цел на онлайн магазина, а именно клиентът да получи продуктът, който е поръчал.

Ако заложите на съмнителна фирма с некачествени услуги можете да развалите репутацията си пред клиентите, което може да има дългосрочни негативни последствия за вашия бизнес.

Тук ще разгледаме няколко отличителни белега на качествените фулфилмънт компании.

Високи технологии

Съвременните и развити фулфилмънт компании използват специализиран софтуер, с който в реално време могат да се следят складови наличности и да се обработват поръчки.

BigArena.net използва съвременен софтуер за цялостно проследяване на вашия бизнес, както и качествено и навременно изпълнение на доставките.

Обсег на доставки

Една от главните функции на фулфилмънт компаниите е да разшири възможния обсег на доставки на вашия бизнес.

Голямото разпространение на складове на стратегически места е признак за това, че компанията е опитна и предоставя качествени услуги.

Съвременно складово пространство

Складовата база на качествените фулфилмънт компании трябва да бъде функционална, за да позволява оптимално и бързо приемане, сортиране и пакетиране на стока.

Надеждните компании позволяват да проверите на място, за да се уверите в качеството на услугите.

Адекватни цени

Високите цени не са непременно белег за качествени услуги.

Главното предимство на качествените фулфилмънт услуги е да оптимизират вашите разходи.

Проверете какви са предлаганите цени и ги сравнете със собствените си разходи, за да определите доколко адекватна е таксата, която предлага съответната компания.

BigArena.net предлага професионални фулфилмънт услуги на високо ниво срещу изключително изгодни и достъпни цени.

Отзиви

Добрите компании споделят клиентските отзиви и резултатите от своята дейност, защото не се притесняват, че те биха нарушили тяхната репутация.

Ако в сайта на компанията са споделени отзивите, броят онлайн магазини с които работи тя и броят обработени поръчки на ден, вероятно това е компания, която стои зад думите си.

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.