Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Менструални чашки - митове и истини

  В днешно време най-накрая има решение на стотиците проблеми, придружаващи употребата на превръзки и тампони . Освен, че могат да бъдат нех...

 


В днешно време най-накрая има решение на стотиците проблеми, придружаващи употребата на превръзки и тампони. Освен, че могат да бъдат нехигиенични и да причинят инфекции, те стават все по-скъпи, но не и по-екологични.

Ето защо все повече дами започват да употребяват менструални чашки. Ако се притеснявате от употребата им, защото сте чули слухове за тях, тук можете да научите кои от най-популярните теории за чашките са всъщност митове.

Кои са най-разпространените митове за употребата на менструални чашки

Въпреки, че чашките вече са широко разпространени, все още има много дами, които не са наясно много факти относно тях. Бихте могли сами да разберете, че менструалната чашка всъщност е идеално решение като поръчате от sexshop Sexo.bg.

Ето и кои слухове за чашката са всъщност митове:

1. Неудобно е

Първото притеснение, което дамите имат, когато разберат за менструалните чашки е, че ще им бъде неудобно и ще ги боли. Ако погледнем статистиката и фактите ще видим, че това съвсем не е така.

Чашките са изработени от пластичен силикон и се сгъват, преди да бъдат поставени. Има много начини на сгъване, като можете да изберете най-удобният за вас. Веднъж, щом я поставите, няма дори да я усещате.

2. Нехигиенично е

Всъщност, истината е именно обратната – това е един от най-хигиеничните менструални продукти. Те не причиняват инфекции, за разлика от превръзките и тампоните. След употреба е необходима само топла вода за почистването им, а след приключване на цикъла можете да ги стерилизирате като ги преварите за няколко минути.

3. Протича

Ако поставите правилно чашката, можете да бъдете уверени, че тя няма да протече. Можете дори да отидете на плаж и напълно спокойно да се потопите във водата.

Докато се уверите, че можете да поставяте правилно чашката, можете да я използвате в комбинация с превръзка, за да не чувствате притеснение от евентуално протичане.

4. Скъпо е

Пазарът предлага най-различни варианти на менструални чашки в различни ценови класове. Дори по-луксозните от тях определено са инвестиция, която си струва.

Еднократната покупка може да струва колкото месечния ви разход за менструални продукти, но след това никога повече няма да има нужда да закупувате такива, тъй като ще можете да ползвате чашката години наред.

5. Не можете да спортувате с нея

Както бе споменато по-горе, правилното поставяне на чашката гарантира, че тя няма да протече. Това означава, че ще можете спокойно да изпълнявате всякакъв тип движение и спорт, дори плуване.

Ако сте готови да изпробвате предимствата на този продукт, можете да поръчате на изгодни цени от Sexo.bg.

 

 Внимание! Публикациятане е разрешена за лица под 18 годишна възраст!

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.