Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Мода есен-зима или как да запазим собствения стил и да не се загубим в изобилието от тенденции

  Независимо от лошото време, най-добрата възможност да направим живота по-ярък и топъл е като следваме модните тенденции есента и зимата.  ...

 


Независимо от лошото време, най-добрата възможност да направим живота по-ярък и топъл е като следваме модните тенденции есента и зимата. 

Ето и как да запазим собствения стил и да не се загубим в изобилието от тенденции. Възможно ли е да се съчетаят красотата и комфорта.

Рокля - подчертава женската природа. Тя може да има хармоничен външен вид, дантела, шифон, кадифе и други платове.

Ползата от съвременната мода позволява да направите най-добрия избор за всеки вкус и стил.

За удобство, топлина и стил може да предпочете кафяви, жълти тонове модни фланели, пуловери, пелерини, жилетки. Също така да подчертаете образа като добавите шал на врата в основните цветове на годината.


Обувки

Модни ботуши, обувки, сандали, ботуши и други варианти обувки във всички нюанси на кафявото и жълто, хармонично допълват вечерни рокля или костюм. Независимо дали ще посрещате Нова година с приятели, на улицата или в провинцията, дали избирате облекло за офиса или за специална романтична среща или търсите удобна обувка за всеки ден, винаги моделът трябва да се ръководи от повода, заради, които я купувате.


Аксесоари

Изработени от естествена и изкуствена кожа, украсена с вериги, метални копчета и шипове - това е точно това, което ви харесва кучета. Също така обърнете внимание на украсата под формата на медали, изработени от метал, но това не е направено от злато или сребро, този скромен и консервативен начин, който ви харесва.


Още полезни съвети:

За да не ви гризе съвестта, че купувате излишни дрехи, с които затрупвате гардероба си, заложете на функционалността. Избирайте само онова, което смятате да носите за повече от един път.

Избягвайте спонтанни покупки: Трансформирането на неща може да е спасениев дадена ситуацията и избавление от всяко ново повторение "какво да облека."

Мода – това че една дреха сега е на мода не е оправдание да я притежавате. Избирайте облекла, които позволяват лесни и поне няколко комбинации за в бъдеще.


Само следвайте тези насоки ще сте едновременно в крак с модата, без да се затрупвате с излишни неща в гардероба!


Източник: www.nolimits.info

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.