Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Абортът - Какво да очакваме

Много хора се страхуват, че абортът не е безопасна стъпка. Повечето жени не желаят да се подложат на аборт, дори и ако бременността е с усло...Много хора се страхуват, че абортът не е безопасна стъпка. Повечето жени не желаят да се подложат на аборт, дори и ако бременността е с усложнения и може да има въздействие върху здравето на пациента или плода. Но абортът не трябва да се възприема по-този начин. Медицинските досиета сочат, че абортът е едно от най-безопасните лечения, които пациентът може да получи. В случаи на медицински усложнения, лекари и експерти заключават, че изпълнението на бременността до самият край е по-опасна, отколкото това да се предприеме аборт.

Нещата които трябва да направите, ако трябва да направите аборт

Потърсете реномирана клиника: За да се гарантира, че аборта ще бъде безопасни и успешен, първото нещо, което трябва да направите е да се поинтересувате за реномирани клиники. Дори може да потърсите в интернет или да попитате вашите приятели и познати.

Отговаряне на среща: След като сте намерили подходяща клиника, следващото нещо, което трябва да направите е да се направите една среща. След час и дата за аборта, трябва да се уверите, че вие ще бъдете там навреме.

Какво ще се случи по време на срещата?

По време на срещата, първото нещо, което лекарят ще направи е да провери вашето медицинско досие, за да се види дали текущото ви здравословно състояние е подходящо за аборт. Ще се направят тестове, за да се определи дали сте алергични към някои видове лекарства.

След проверка на вашето медицинско досие, лекарят ще проведе преглед и лабораторни изследвания. Може да ви се направи и ултразвук, за да се определи от колко време сте бременни. След като се увери, че сте подходящи за аборт, лекарят ще ви обясня различните видове методи на абортите, които могат да бъдат извършени. Вие сте свободни да избирате, този вид, който предпочитате.

Как се случва това

Действителната процедура отнема от 3 до 5 минути за медицински аборт или 15 до 20 минути за хирургически аборт. Въпреки това, назначаването за аборт може да продължи до пет часа или повече, тъй като има голям набор от документите, които трябва да се подготвят, както и медицинските прегледи, които трябва да ви се направят. В случай, че ще се подложите на хирургически аборт - операция, лекарят може да изисква от вас да остане в клиниката една нощ за възстановяване.

 

Абортът е безопасен и законен, но решението да сложите край на вашата бременност е лично решение, което трябва да се направи. Следователно, може да бъде полезно и от помощ да се посъветвате, преди аборт. По този начин, вие ще бъдете в състояние да решите какво е най-добре за вас.


Въпреки всичко, абортът е за препоръчване, когато бременността е опасна за живота на майката и плода. Ако всичко е нормално и се развива добре, най-хибавото нещо което можете да направите е да дарите живот.

Четете всеки ден www.Zdrave.biz за по-добра информираност, касаеща Вашето здраве!

 

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.