Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Бебешки колички с футуристичен дизайн

Бебешките колички са неизменна част от живота на всяка млада двойка. Те са необходими за придвижване на децата, както и за осигуряване на ко...

Бебешките колички са неизменна част от живота на всяка млада двойка. Те са необходими за придвижване на децата, както и за осигуряване на комфорт и безопасност. В съвременния свят, в който технологиите се развиват с бързи темпове, не е изненадващо, че и бебешките колички започват да придобиват футуристичен вид. Някои от най-интересните футуристични бебешки колички са:

Количката Strollever


Количката Strollever изглежда като правена за филма Tron или Oblivion. Но това е само малка бебешка количка, която е създадена, за да гарантира, че вашето дете е в пълна безопасност.

Акцентът на количката е жироскопичната система на окачване. Без значение на какъв терен ходите, вашето бебе винаги ще бъде в изправено положение, независимо от наклона на количката. Предимствата на количката не свършват дотук, количката е оборудвана с UV-защитно стъкло, колела без главина, място за носене на багаж и дори фарове!


Бебешка количка Babyoom


Още един модел количка на бъдещетоКонцептуален модел 2010 GM EN-VТези и други футуристични бебешки колички предлагат редица предимства пред традиционните модели. Те са по-леки, по-маневрени и по-функционални. Освен това, те често са изработени от висококачествени материали, които ги правят по-устойчиви на износване. Разбира се, футуристичните бебешки колички са и по-скъпи от традиционните модели. Те обаче могат да бъдат чудесна инвестиция за родители, които търсят комфорт, безопасност и стил за своите деца.

Ако искате да разгледате какви бебешки колички се предлагат на пазара в България, посетете Tedko.bg

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.