Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Козметика с канабис, и нейните предимства

Ако сте на първо място, когато става въпрос за красота и се възползвате от най-малката възможност да я покажете на приятелите си, вероятно...
Ако сте на първо място, когато става въпрос за красота и се възползвате от най-малката възможност да я покажете на приятелите си, вероятно вече сте запознати с козметичната съставка на канабисът. Ако забелязвате, нашите любими марки са го интегрирали в продуктите си, и все повече и повече хора се обръщат към него заради многобройните му ползи за кожата и дори здравето. Преди няколко години все още беше странно да се използва масло от канабис за овлажняване на кожата, но за щастие употребата му се нормализира с времето.

За ваше спокойствие, няма нищо незаконно в козметиката, съдържаща канабис, така че можете да закупите тези продукти от всяка парфюмерия или специализиран магазин. Тъй като със сигурност ще трябва да давате повече от едно обяснение всеки път, когато извадите крема си с марихуана от чантата си, тук имате всички елементи да отговорите, сякаш сте използвали това растение от години.

Ползите от канабиса

Растението съдържа повече от 400 химични съединения, които могат да ни повлияят, но има две, чиито ефекти са най-важни за експертите. THC добре известен със своите психоактивни последици, т.е. известното високо ниво от пушене на цигара марихуана и CBD, с успокояващ и противовъзпалителни ефекти и това няма да ви накара да полудеете или да причини значителни промени в паметта ви. Тези вещества могат да се използват за три различни цели. Терапевтични или медицински, развлекателни и фокусирани върху благосъстоянието; масла, кремове, тамян и др.

Докато мнозина чакат да бъде легализирана консумацията в свободното време, все по-често се срещат козметични продукти, които обещават да включват ползите от марихуаната. 

Те са кремове, които идват от коноп и почти не съдържат THC. Освен това, когато се прилага локално, дори и да имаше този компонент, той в никакъв случай не би бил психоактивен. Изправени пред това, има причини да мислим че използван по този начин може да осигури голямо количество ползи, тъй като кожата има канабиноидни рецептори, които я благоприятстват.

 Източник: https://album.bg/category/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d0%b6%d0%be/Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.