Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Работа у дома, лесно и удобно

  Ако и вие сте от хората, които им се налага поради така стеклите се обстоятелства да работят от вкъщи, то тогава е добре да си набавите сл...

 


Ако и вие сте от хората, които им се налага поради така стеклите се обстоятелства да работят от вкъщи, то тогава е добре да си набавите следните неща, с които да подсигурите комфорта на новото си работно място.

Коректор на стойката

Коректорът на стойката е прикрепен към гърба. Въпреки факта, че в училище учителите правеха това, което ни научиха да седим направо на бюрото, това умение, заедно със знанията по химия и геометрия, останаха в далечното минало. Сега се мърдаме, когато седим пред компютъра, силно наведени напред. Резултатът е болки в гърба и проблеми с гръбначния стълб, които биха могли да бъдат избегнати, ако някой беше контролирал позата ни. Със устройство предназначено за изправен строеж това става възможно. Устройството е прикрепено към гърба и запаметява правилната позиция на тялото. Веднага щом започнете да се навеждате и да се навеждате напред, приспособлението започва да вибрира, като по този начин ви подтиква да се изправите.

Ортопедична възглавница

Ортопедичната възглавница се прикрепя към стола, намалявайки напрежението върху гърба. Дори и в най-удобния стол или фотьойл е много трудно да седите цял ден. Обикновено в рамките на 4-5 часа след като седнете на компютъра, долната част на гърба започва да боли и гърбът ви започва да се чувства изтръпнал. Добре е, ако имате желание и възможност да ставате от масата на всеки 50-60 минути, за да направите малко загряване - в този случай здравословното състояние веднага се подобрява. Но какво, ако трябва да работите нон-стоп? Специална ортопедична възглавница ще бъде добро решение на проблема.

Поставка за телефон и таблет

С такъв вид стойка никога няма да тръгнете да търсите телефона си. Отлична възможност да подредите нещата на работния си плот и в същото време да спестите място там - стойка за вашия телефон или таблет. Това устройство ще се превърне в незаменим помощник за хора, които използват таймер за работа, често провеждат видеоконференции с партньори и колеги и обичат да имат филм във фонов режим, докато работят. Стойката ви позволява удобно да позиционирате смартфона си и да не го държите в ръцете си, както и да не мислите на какво можете да подпрете телефона си, за да не падне. За удобство препоръчваме да изберете стойки с регулируема височина и наклон.

Стенно табло

Това устройство е полезно за хора, които са свикнали да записват всичко не в телефон или във файл на компютър, а с химикалка върху стандартни стикери. Стенният перфориран панел не само ще спести място на вашия работен плот, но и винаги ще държи важни напомняния и бележки пред очите ви. Той има още един плюс - освен стикери към него можете да прикрепите държачи за чаши за химикалки, моливи, флумастери, куки за проводници и зарядни, държачи за снимки и листове хартия. И всичко това е на една ръка разстояние, свободно достъпно.


Източник: https://rabota-obiavi.com/

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.