Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Козметика за спа - защо да изберем Anne Semonin?

  Днес SPA процедурите са популярни  с доставянето на релаксиращо усещане и отпускане на тялото. Масажите с козметични масла имат за цел да ...

 

Днес SPA процедурите са популярни  с доставянето на релаксиращо усещане и отпускане на тялото. Масажите с козметични масла имат за цел да обогатят състава на кожата, като я омекотят, хидратират и неутрализират напрежението в мускулите.

За тази цел в спа процедурите се прилагат специални козметични масла. Anne Semonin произвежда висок клас козметични продукти, които притежават природен чист състав.

Ето защо да изберете козметиката на Anne Semonin за спа процедури?

Иновативен състав на продуктите

Тази индустрия за SPA процедури на Anne Semonin се отличава с богат разнообразен състав, който съчетава природни иновативни елементи. Ключовите съставки в специализираната първокласна козметика за спа включват витамини, растителни масла, етерични масла, микроелементи и др. Те образуват синергичен ефект, който да снабди кожата на лицето и тялото с необходимите вещества за ободряване,, хидратиране, почистване и възстановяване.

Съдържанието на продуктите е наситено на омега 3 и омега 6 мастни киселини, които са много полезни.  Ролята им е да подхранват кожата и да забавят процесите на стареене. Маслата от плодове в козметиката са съставени от полифеноли – силнти антиоксиданти за неутрализиране на свободните радикали и ефективно възприемане на ценни ензими като елстаза, колагеназа и хилауронидаза.

Козметиката за спа процедури на Anne Semonin съдържат витамини от групите А и Е. В състава им влизат още хлорофил, който действа като естествен бустер на клетъчната регенерация в кожата.

Козметичните продукти на Anne Semonin за масажиране и спа процедури на тялото съдържат различни морски елементи като магнезий, манган и калций. Те са подходящи за възстановяване на мускулите, като потискат болката и освобождават натрупаното напрежение. В състава на козметичните спа продукти влизат още водорасли, минерали, растителни екстракти и соли. Те подхранват и омекотяват кожата на тялото и стъпалата.

Благоприятно действие върху кожата

­­Растителните козметични масла Anne Semonin притежават копринена нежна текстура, която попива бързо и не оставя следи върху кожата. Маслата са богати на витамини, минерали и антиоксиданти. Те допринасят за забавянето на процесите на стареене, като ефикасно регенерират и обновяват кожата. Употребата им в спа процедурите е важна, тъй като те оказват иновативно благоприятно действие върху кожата и активно потискат нивата на стрес.

Козметиката на Anne Semonin за масажи на лицето са подходящи за три вида масаж – лифтинг масаж, фитнес масаж с лифтинг помпа и енерген дрениращ масаж. Продуктите на френската марка съдържат интензивни комплекси, комбиниращи етерични масла и микроелементи. Тяхната първа функция е да възстановят оптималното състояние на кожата, като я хидратират активно в дълбочина. Козметичният балсам за масажи подхранва кожата, като я прави мека, гладка и еластична.

Anne Semonin разработва и специализирани продукти за масаж на тялото и стъпалата. Козметиката е с изцяло натурален състав, като основната им функция е да третира уязвимите зони, в които има установена болка и напрежение. Продуктите за масаж на тялото спомагат за ефективното почистване на кожата, като я стимулират и регенерират.

Масажните козметични продукти за тяло на Anne Semonin са подходящи за възстановяване еластичността на кожата, като се прилагат активно в антицелулитни и възстановителни процедури. Козметиката за спа процедури потиска напрежението и стреса, отпуска мускулите на тялото и възстановява жизнения вид на кожата.

Да обобщим:

Anne Semonin е първокласна марка за френска козметика, специализирана в изработването на професионална козметика за спа процедури на тялото и лицето.

Козметичните продукти на бранда се отличават с иновативен натурален състав и комплексно благоприятно действие върху кожата – те са съставени от естествени елементи, които ревитализират, подхранват и възстановяват в дълбочина.

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.