Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Ай Ти Агро ЕООД - култивиране и обработка на висококачествени бадеми

  Ай Ти Агро ЕООД е българска фирма, занимаваща се с култивирането, обработването и продажбата на висок клас земеделски култури. Компанията ...

 

Ай Ти Агро ЕООД е българска фирма, занимаваща се с култивирането, обработването и продажбата на висок клас земеделски култури. Компанията стартира своята дейност през 2018 година, а днес се като млад и бързоразвиващ се бизнес с мащабни амбиции. Съществуването на Ай Ти Агро допринася в редица аспекти на селското стопанство в България, като мисията на фирмата е да преоткрива нови фронтове за развитие и да разшири своите пазарни мащаби. Компанията се отличава със завидни амбиции, висок професионализъм и грижа към удовлетворението на потребителите.

Повече за Ай Ти Агро

Българската земеделска компания Ай Ти Агро ЕООД култивира ягодоплодни и черупкови култури, като се специализира тясно в отглеждането на градини от бадем. Отглеждането на бадем изисква тесни познания и специализирани умения, заради спецификата и особеностите на растението. Фирмата Ай Ти Агро, не само се заема с култивирането на тази рядка земеделска култура, но и се отличава по качеството и натуралния произход, които предлага. Българската компания се занимава със засаждането и грижата за трайни насаждения от бадеми, за които се използват изцяло биологично чисти съставки. Мисията на Ай Ти Агро е да запази максимално чист и естествен състава на своята продукция.

Земеделската фирма Ай Ти Агро ЕООД се специализира и в доставянето на широк спектър от услуги в сферата на селското стопанство. Компанията предлага провеждането на консултантски услуги, посредничество, представителство, комисионерство, преработка на земеделска продукция, покупка на продукти с цел препродажба. Основната специализация на компанията Ай Ти Агро остава култивирането на насаждения от бадеми, като амбицията й е да прерасне в мащабен български бизнес с принос към родната икономика. Мисията на Ай Ти Агро ЕООД е да разшири своето пазарно действие, като модернизира технологичната си база и оптимизира състоянието на родното земеделие.

Бизнес амбициите на Ай Ти Агро имат стабилна основа – компанията постига престижни отличия в процеса на своето развитие, дължащи се на усилен труд и нестихващи амбиции за прогрес. Едно от основните постижения и знакови отличия на компанията е придобиването на биосертификат за качество на предоставената биопродукция. Професионалното признание на Ай Ти Агро ЕООД само затвърждава амбициите на компанията да отглежда и предлага висококачествени и натурални земеделски насаждения за по-добър начин на живот за своите потребители.

Друг престиж в кариерата на Ай Ти Агро е успешно реализираният проект по Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020. Фирмата получава отличието след своята инициатива за създаването на бадемова градина в с. Драчево с площ от 1030 дка. Отличието е свидетелство за силната амбиция на компанията да подпомага в развитието на селското стопанство в България, допринасяйки в развитието на малките населени региони.

Българската компания Ай Ти Агро ЕООД постига още върхово постижение в своя професионален път, като печели проект по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 година. Компанията печели първо място в категорията инвестиции в материални активи.  Фирмата Ай Ти Агро получава тази престижна награда, заради своя план за изграждане на модерна фабрика за преработка на плодове в град Айтос. Наградата доказва стремежа на българската компания да инвестира с цел разширяване и подобряване на родната земеделска продукция.

Освен отличията в своя професионален път, родната компания Ай Ти Агро ЕООД полага усилия и в изграждането на стабилна и устойчива вътрешна политика. Младата родна компания се отличава със своите силно развити ценностни политики за управление. Основна цел на  фирмата Ай Ти Агро ЕООД е да изгради благоприятна и мотивираща среда за служителите, като дава перспективи за бъдещо развитие. Ай Ти Агро се придържа към основните ценности за осигуряване на колегиално, професионално и добро отношение към своите служители. Компанията се стреми да предоставя същото отношение към своите клиенти – лоялност, коректност, професионални насоки и предоставяне на високо натурално качество.

Ай Ти Агро ЕООД е динамично развиваща се компания, която усилено се издига на водещи позиции в сферата на земеделската продукция. Зад успеха и бързите темпове на развитие се крие усилен труд, амбиция и основополагаща ценностна система. Фирмата Ай Ти Агро е еталон за екосъобразен бизнес, който съхранява чистия произход на своите продукти и същевременно се развива с мисъл към бъдещето на родната земеделска продукция. Компанията постига всеки свой успех, без да допуска компромиси в предложеното качество или предоставеното отношение към служители и клиенти.