Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

6 важни неща, които да търсите в партньора, за да си гарантирате дългосрочни отношения

6 важни неща, които трябва да търсите в партньор за дългосрочни отношения Романтичните връзки са сложни неща. Те изискват постоянна съвместн...6 важни неща, които трябва да търсите в партньор за дългосрочни отношения

Романтичните връзки са сложни неща. Те изискват постоянна съвместна работа върху личността на другия, върху чувствата и всичко, което обединява хората в едно семейство. Много хора забравят за това и затова връзката им се срива веднага след края на периода на букет от бонбони, пълен с ярки емоции и хормони. В търсене на партньор за цял живот, както момчетата, така и момичетата правят едни и същи грешки, избирайки за абсолютно грешни качества. Поради това милиони хора по света страдат в нещастни бракове, просто защото са обърнали внимание на всичко, но не и на наистина значимото. Ако искате да намерите момиче за цял живот, трябва да разгледате по-отблизо следните важни неща.

Отвореност към комуникация

Повечето хора пазят много тайни не само от другите, но и от партньорите си, а понякога и от себе си. Близостта не е най-доброто качество за дълготрайна връзка. Разбира се, ако току-що сте се запознали и момичето не иска да сподели най-съкровените си мисли с вас, това е нормално. Друго нещо, когато сте заедно, и тя не показва жажда за комуникация извън общите фрази. За здравата връзка е важно близкото общуване, което преодолява всички бариери, изградени в живота. Ще има тайни и това също е добре. Основното е, че момичето се оставя да бъде четено като отворена книга в повечето моменти.


Коректност и доверие

Когато психолозите изследвали двойки, които са живели заедно 30 или повече години, те открили, че повечето от тях цитират честността и доверието един към друг като най-важните качества наред с любовта. Ако приятелката ви е много ревнива и не ви вярва, може би това не е вашият вариант. Здравите взаимоотношения се градят върху откритост един към друг и липса на причини за съмнение. Дори и да се появят такива причини, партньорите не преминават границата до самия край, когато емоциите изпръскват без мярка и логиката е изключена.

Коректността и доверието, което се формира зад нея, създават атмосфера на надеждност и сигурност. Когато има увереност в бъдещето и няма редовни причини за стрес като ревността, всички конфликти ще бъдат много по-лесни за преодоляване заедно.


Силата да поемеш отговорност за действията си в трудни моменти

Много момчета се оплакват, че техните приятелки постоянно прехвърлят отговорността върху себе си или върху някой друг и се държат като малки деца, които не са се научили да поемат отговорност за действията си. Можем само да им съчувстваме, защото безотговорността е видима почти от първите дни не само на отношенията, но дори и на обикновеното общуване и те сами направиха такъв избор.
Ако не искате да стъпите на  същата пътека, като хиляди други момчета, гледайте как едно момиче се справя със ситуации, в които трябва да отговаряте за вашите думи или действия.

Способността да изразявате чувства и да бъдете благодарни за подобни действия 


В интернет можете да прочетете хиляди тъжни съобщения от момчета в стила на „Правя всичко за нея, но тя го приема за даденост“. Те избраха свой съдия те знаеха с кого свързват живота и сега се опитват да намерят универсален съвет за възстановяване на психиката на някой друг. Не, няма да работи, защото това е възрастен, формирана личност, а не пластилин, от който можете да излеете всичко.
Когато търсите момиче за дългосрочна връзка, трябва да наблюдавате как тя изразява чувствата си и колко сте благодарни за същото действие. Когато играта е едностранна и приема изразите на чувствата ви за даденост Възможно е тя да не ви вижда като дългосрочен вариант. Ако момичето открито говори за любовта си и я подсилва с действия, а също така топло приема вашите чувства - поздравления, това е.


Отвореност към забавленията заедно

Смехът удължава живота или поне го прави по-приятен. Когато не споделяте с приятелката си не само хобита, но и общ слой хумор, това е лошо. Друг е въпросът дали и двамата сте съгласни за начините да се забавлявате и винаги намирате причина да се смеете и да бълвате негативна енергия. Това помага не само да се отпуснете в уютна атмосфера, но и да се разсеете в трудни моменти. Забавлението заедно укрепва връзките, позволява ви да имате нови приятни преживявания и ви прави не просто любовници, а най-добри приятели.

Подкрепа, смесена с предизвикателства

В много статии за идеалните момичета можете да намерите съвети в стила на „потърсете този, който ще ви подкрепи във всичко“. На тази утопична фраза вярват и след това се обиждат, когато жената им не блести от ентусиазъм, когато чуе за поредното начинание. Не забравяйте, че момиче, с което можете да изградите наистина дългосрочна връзка, може и трябва да ви спре в случаите, когато изберете грешния път. Да, тя ще подкрепи вашите мечти и начинания, но също така ще ви предизвика да станете най-добрата версия на себе си. Понякога ще изглежда, че тя ви подтиква да правите нещо, което не искате, просто от злоба.

Повече за усъвършенстването, предизвикването на щастие, просперитет и успех можете да откриете на сайта Беден Богат ком!

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.