Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Aptos Конци - един от най-търсените лифтинги

  Aptos конци - защо този тип лифтинг е толкова търсен Процедурите с Aptos конци напоследък са толкова търсени, че дори оказват влияние въ...

 


Aptos конци - защо този тип лифтинг е толкова търсен

Процедурите с Aptos конци напоследък са толкова търсени, че дори оказват влияние върху търсенето на традиционния инвазивен лифтинг. Причините са много, но ако трябва да ги обобщим на кратко, конците дават възможност да постигнете големи резултати с минимални усилия. Процедурите с конци не са скъпи, а резултатите са повече от добри (вижте в AestheDerm.eu).

На каква възраст се прави

Обикновено, процедурите за лифтинг с конци се препоръчват на възраст между 35 и 55 години. Това е доста широк диапазон, но всичко зависи от индивидуалните особености, както и от резултатите, които се целят.

Според специалисти в тази област, по ранната възраст е предимство, защото от една страна жената ще може да изглежда наистина с поне десет години по-млада и от друга страна, това ще забави процеса на стареене в бъдеще.

Остават ли белези

След процедурата с конци Aptos не остават абсолютно никакви следи, които да трябва да се заличават.

Нещо повече от това - дори непосредствено след процедурата можете да се върнете в офиса, без никой да забележи, че сте правили нещо с лицето си.

Единствената разлика е, че ще се върнете изненадващо подмладени, което вероятно няма да остане незабелязано от вашите колеги.

Болезнено ли е използването на конци Aptos

Мащабът на процедурата е малък, ето защо при нейното извършване вие няма да сте под упойка.

Поставя се единствено локална анестезия, която наподобява упойката в зъболекарските кабинети. Няма да усетите абсолютно нищо и след по малко от час ще сте неузнаваеми.

Много хора се интересуват дали има някакви усещания след процедурата. Според специалисти, след неинвазивния лифтинг ще усещате единствено леко опъване, което ще изчезне в рамките на следващите 2-3 дни.

Ефикасно ли е и колко време трае ефектът от Aptos конци

Лифтингът с Aptos конци е изключително ефикасен. Ефектът може да се подели на два етапа. През първата година той е изключително силен, тъй като първите месеци след като конците бъдат усвоени кожата стои много стегната.

Вторият етап обхваща около две години и през това време кожата е много стегната, тъй като тъканта се е обогатила на колаген в процеса на усвояване на самия конец. Процедурата е много ефикасна и с лекота може да свали 10 години от лицето ви.

 

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.