Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Дизайнерски (Луксозен) ремонт на апартаменти, къщи

  Основната характеристика на всеки дизайнерски (елитен) ремонт е фокусът върху индивидуален дизайнерски проект по време на работа. Такъв пр...

 
Основната характеристика на всеки дизайнерски (елитен) ремонт е фокусът върху индивидуален дизайнерски проект по време на работа. Такъв проект отчита желанията на клиента за естетика, функционалност и битов комфорт на помещенията. Специалистите на нашата компания ще разработят интериорни решения във всеки стил по ваш вкус: класически, модерен, таванско помещение, минимализъм, хай-тек, английски стил, еклектика и др. Те ще вземат предвид ергономичността, планирането и цветовите решения, лекотата на използване от жизнено пространство.

Не сте напълно сигурни как ще изглежда резултатът? „Ем Строй Ремонти ще разсее вашите съмнения: ние ще предоставим работата във визуализиран 3D проект, желания и корекции на етапа на разработване на проекта.

Компанията „Ем Строй Ремонти  професионално извършва всички видове ремонтни и довършителни услуги. Ние ще изберем, закупим и доставим строителни материали на обекта, ще извършим преустройство и зониране на помещения, ако е необходимо, ще заменим, актуализираме инженерните комуникации, ще се занимаваме с довършителната вътрешна декорация и ще доставим резултата навреме. Дизайнерският ремонт на апартамент или къща е възможен в различни ценови категории: от икономични до елитни. Във всеки случай ще инвестирате разумно, тъй като ние се опитваме да оптимизираме разходите и да намалим разходите на клиентите, където е възможно и приемливо, без да жертваме качеството.

Повикване! Отпътуването на специалист в София е безплатно. В работата си използваме оборудване, материали и технологии от ново поколение, предоставяме гаранции за качество, предписвайки ги в официален договор.

Дизайнерски ремонт на апартамент

Мечтаете ли за идеален интериор на апартамент, достоен за корица на списание? В този случай ремонтът във вашия апартамент трябва да се извърши по проект на професионален дизайнер. Същността на дизайнерския ремонт на апартамент е да се създаде уникално, хармонично пространство, всички детайли на което са подчинени на обща концепция. Няма достатъчно селекция от материали, които са подходящи по цвят и текстура, защото в професионален дизайнерски проект могат да се комбинират привидно несъответстващи, контрастни елементи, но резултатът все пак ще ви хареса.

Нашата компания "Ем Строй Ремонти" предлага да поръчате услуги за ремонт на апартаменти до ключ: нашите специалисти ще се радват да превърнат вашето "жилище" в нова сграда или в къщата на стария жилищен фонд в София и Софийска област към по-добро. Дизайнерският ремонт на апартамент от Ем Строй Ремонти е атрактивна, изключителна и практична трансформация на вашия дом.

Дизайнерски ремонт на  къща

Ремонтът на къща без предварителен план и проект не може да бъде успешен по дефиниция. Дори използването на елитни материали няма да спаси ситуацията. Например красивите тапети и паркетните дъски може да изглеждат съвпадащи в магазина, но у дома, при различно осветление, близостта им ще ви ужаси. Лесно е да се направи грешка с количеството материали, техните размери, ергономичност на мебелите и много други нюанси. В резултат на това ремонтите без дизайнерски проект се оказват глупава загуба на усилия, пари и време. За да предотвратите това, свържете се с професионалните услуги на дизайнерите на Ем Строй Ремонти.

Можете да се свържете с нас на етапа на строителство на вилата или след нейното завършване. Приемаме и заявления за дизайнерски ремонти в отдавна построени частни къщи.

 

Нашата специализация и подход към работата

Основната разлика между дизайнерския ремонт и обикновения е създаването на интериор в съответствие с индивидуален дизайнерски проект. Разработването на последното е важна стъпка, ако искате да получите пространство, което най-добре отговаря на вашите вкусове, нужди и дори ежедневни навици.

При поръчка на ремонтни и довършителни услуги в нашата компания получавате дизайнерски проект с 30% отстъпка. Опитни дизайнери ще разработят концепция в съответствие с избрания стил (неокласика, таванско помещение, арт деко, хай-тек, минимализъм и др.), ще вземат предвид характеристиките на помещенията и всички желания, ще обмислят оформлението, като вземат предвид ергономичността и функционалност и разработване на довършителни решения.

За яснота специалистът ще представи работата под формата на 3D визуализация и на този етап можете да направите корекции. Тук можете да поръчате дизайнерски ремонт на апартамент в нова сграда или стара сграда, както и на вила или частна къща в София.

 

Луксозен дизайнерски ремонт до ключ

Нашата компания извършва всички видове дизайнерски ремонти и елитни довършителни работи до ключ на помещения в София и Софийска област: апартаменти в нови сгради и стар жилищен фонд, вили, частни къщи, градски къщи, летни вили. Комплексни интериорни решения и реновиране на луксозни имоти също са в нашите възможности!

Услугите до ключ означават, че ние ще се погрижим за всички задачи  по подреждането на съоръжението: ще закупим и доставим строителни материали, ако е необходимо, ще се погрижим за преустройство, подмяна на инженерни комуникации и ще извършим довършителни работи. Резултатът ще бъде готов навреме.

При извършване на дизайнерски и елитни ремонти използваме технологии от ново поколение: с грижа за издръжливостта и екологичността на оборудваното пространство. Обадете се за извикване на специалист за предварителен оглед на обекта и съгласуване на детайли.


Защо да изберете нашата фирма за дизайнерски ремонти

·        Ще създадем дизайнерски проект, който отчита ергономичността на жилището: за да бъде възможно най-удобно в пространството на всяка отделна стая и в апартамента като цяло.

·        Нашите дизайнери работят във всички стилове: модерен, класически, бохо, кънтри, хай-тек, еклектика, минимализъм, лофт, ориенталски, прованс и много други. Можете да поръчате дизайнерски ремонт на една стая или на цялото жилище като цяло.

·        3D визуализацията ще ви позволи да визуализирате интериора още преди изпълнението и да направите своевременни корекции.

·        Ремонтът ще бъде извършен в срока посочен в договора. Даваме гаранции за всички видове извършена работа.

Дизайнерският ремонт на апартамент не само ще предизвика възхищение от приятелите и семейството, но и ще бъде печеливша инвестиция, ако планирате да отдадете или продадете дома си в бъдеще.  Обадете ни се или оставете заявка!

 


Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.