Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

НАЙ-НОВОТО

latest

Любопитно за дъбовата сватба

  Дъбова сватба -  любопитна и информация Следва сапфирената 45-та годишнина. Златната сватба е най-богато отбелязвана 50-та годишнина. Ос...

 


Дъбова сватба -  любопитна и информация

Следва сапфирената 45-та годишнина. Златната сватба е най-богато отбелязвана 50-та годишнина. Освен на златото с ценността, на годишнината името и с осъзнаването се свързва, че да са заедно е щастието на съпрузите, един до друг да се събуждат и заспиват и всичко по равно да делят, на това богатство е равносилно. Златната сватба за празнуване е голям повод, с пожелания за юбилей, защото да отбележат юбилея, не успяват много семейства. Не само заради разводи, но и болести или смърт. Традицията повелява всички неща да се покажат, от сватбения ден запазени – рокля, воал, костюм. Някои хора и нови сватбени халки си подаряват.

Следват изумрудена 55-годишнина, диамантена 60–та, желязна – 65, каменна – 67, благодатна – 70, платинена – 75.  След сватбата 80 години е повод, доста трудно постижим, но щом празник има, и хора има значи, които да празнуват и пожелания за годишнина да поднесат. Това е така наречената дъбова сватба. 100-годишнината червена е наречена.

Дори изобщо за гореизброените празници време да не е настанало, винаги можете тържество да си организирате. Празнувайте своята силна  обич и късмет, че сте се открили, и щастието разбира се, че сте заедно.

На всички нас да организираме ни се налага в живота си няколко важни празника и възможността нямаме грешките да отработим от предния път. Дадено събитие, за да организираме, обикновено до роднини се допитваме, близки и приятели. Консултираме се за техния опит, информираме се и за грешките и из безбройните предлагани услуги започваме да се лутаме из милион подробности и пожелания за юбилей.

Именно за това са създадени  агенции, с огромното желание да са полезни, ако сватба предстои, презентация, кръщене, юбилей, фирмено парти, или сте пожелали просто някои мигове да споделите с ваши близки, и те като незабравими в съзнанието им да останат. Идеята е до най-малката подробност от декорацията стилово всички елементи да се съчетаят на вашето тържество, както и за неговото организиране да ви се помогне. Те в работата си са перфекционисти и ще организират всяко събитие така, сякаш за себе си го правят. Те ще се съобразят с индивидуалните предпочитания на клиентите, нестандартни решения и свежи идеи ще предложат; всички задължения и отговорности ще поемат, като внимание обърнат и на най-малките детайли дори, защото вярват, че в специално събитие те обикновеното превръщат. А за Вас да се забавлявате само остава и пожелания за годишнина да получавате!

Няма коментари

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.